skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Slim Tilt 600 zidni nosač za TV (32″-60″)

5,100.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32″-60″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 600 x 400
Nagib TV-a: do 12°
Udaljenost nosača od zida: 3,6 cm

Izuzetno tanak metalni nosač crne boje sa mogućnošću nagiba od italijanskog proizvođača OMB.

Opis

Slim Tilt 600 zidni nosač za TV se sastoji od široke horizontalne ploče i para vertikalnih ruku koje se montiraju na poleđinu TV-a.

Slim Tilt 600 zidni nosač za TV je čelične konstrukcije, mat crne boje. Ima i sigurnosni sistem protiv skidanja TV-a, pa nudi savršeno rešenje za postavljanje televizora gde postoji realna opasnost od krađe.

Ovaj nosač dozvoljava minimalnu udaljenost TV-a od zida samo 3,6 cm, pa će Vaš TV izgledati kao da je stopljen sa zidom, ukoliko je u fiksnom položaju.

Podešavanje nagiba se vrši lako pomoću dva nagibna mehanizma na rukama TV nosača.

Mogućnost nagiba televizora Slim Tilt 600 zidnom nosaču daje široku primenu u svim javnim prostorima gde postoji potreba da TV stoji na malo većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i drugi).

Zbog njegove snažne i robusne konstrukcije, pogodan je kako za montažu LED televizora manjih i većih dijagonala, tako i za montažu starijih (i težih) modela LCD televizora (do maksimalne težine od 50 kg).

 

Slim Tilt 600 nosači za TV sadrže u svom fabričkom pakovanju i Fischer tiplove koji omogućavaju najkvalitetnije i najsigurnije montiranje. Ovi tiplovi omogućuju bezbednu montažu u sve tipove građevinskih materijala (gips, cigla, beton, blok,  Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukovanje nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tada na Slim Tilt 600 nije preporučljivo postavljati televizore koji su teži od 35-40 kg.

Većina novijih LED televizora su lagani, pa ukoliko koristite Fischer tiplove budite potpuno sigurni u postavku TV ekrana na bilo koji tip zida (pa i zid izrađen od gips karton ploča).

Ako želite da montirate nosač sami, možete to učiniti primenom ova 3 saveta.

Back To Top