skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Technix 2 zidni nosač za TV (23″ – 55″)

16,835.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD
Dijagonala TV-a: od 23″ – 55″
Težina TV-a: do 35 kg
VESA max do: 600 x 400
Nagib: do 15°

Aluminijumski nosač srebrno-crne boje, sa plastičnom maskom.
Pomeranje levo – desno.
Udaljenost od zida kada se otvori je 520 mm, a kada je sklopljen 40 mm.

Technix 2 zidni nosač za TV je jedan od najrobusnijih, visokokvalitetnih i multifunkcionalnih TV nosača na tržištu. Technix 2 zidni nosač za TV je izrađen od aluminijuma i sastoji se od tela nosača, dve produžene zglobne ruke (koje formiraju makazice)  i glave nosača.

Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do max 600 x 400. Ovi TV nosači se sastoje od dve horizontalne baze koja ima zone za montažu (gornju i donju) i ostavljen slobodan međuprostor za utičnice na zidu.

Velika prednost ovog TV nosača u odnosu na druge modele je izuzetno snažan par ruku koje mogu udaljiti težak TV (35 kg) od zida na odstojanje od 520 mm. U položaju kada je sklopljen on je 40 mm udaljen od zida.

Technix 2 nosači za TV imaju instaliran cable management system za prikrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, te tako omogućavaju potpunu pedantnost i urednost kablova iza televizora. Korišćenjem zidnih vođica kablova (skrivača) možete potpuno urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde stoji tehnika.

Technix 2 zidni nosač za TV na svom telu ima dodatu dekorativnu plastičnu oblogu koja skriva pozicije rupa (za fiksiranje na zidu) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

Ovaj zidni nosač za TV ima mogućnosti pomeranja ekrana TV-a levo-desno i nagiba ekrana do 15º, tako da se ekran može prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja. To mu daje širok dijapazon upotrebe na mestima gde je potrebno imati više pravaca gledanja na TV.

Technix 2 nosači za televizore imaju sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a. Samim tim su zgodni za postavku televizora gde takva mogućnost postoji.

Technix 2 nosači za TV se sasvim lagano montiraju korišćenjem uputstva za montažu i montažnog seta koji se nalazi u okviru fabričkog pakovanja. Ako koristite Fischer tiplove to Vam omogućuje montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče ne trebate stavljati na nosač televizore koji su teži od 25 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora lagana, uz Fischer tiplove možete biti potpuno sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Trenutno nedostupan

Opis

 

 

Back To Top